Kåte husmødre Notodden

Skamlepper skjedekrans

Jenter har en skjedekrans, som tidligere da ble kalt jomfruhinnen. Hvordan denne ser ut varierer hos alle jenter. Som regel er det en liten slimhinnefold. Skjedekransen (jomfruhinnen) er en smal slimhinnefold like innenfor skjedeinngangen. Hos noen jenter er åpningen inn til skjeden så trang på grunn av for. Jeg vet at jeg har en sammenvokst skjedekrans, går det Ann å fjerne denne sånn at pappa og mamma ikke får vite om det? Hei, og takk for at du skriver til. Ved skjedeåpningen finnes den såkalte jomfruhinnen, også kalt skjedekransen. Dette er en tynn slimhinnefold som danner en krans et par centimeter innenfor. Skjedekransen er elastisk og kan tøyes betydelig uten at slimhinnen ødelegges, særlig hos jenter i og etter pubertet. Både farge og utseende. Gynekolog og overlege ville vise hvordan vi egentlig ser ut der nede.

Levanger: Skamlepper skjedekrans

Rød i underlivet vondt øverst i magen 394
Skamlepper skjedekrans Reduksjon av skjedeåpning og skjedekanal med kirurgi der vi fjerner en del av slimhinne og strammer opp. Skjemaet returneres til Vitacon som ordner refusjon fra Rikstrygdeverket. Kvinnen kommer opp på platåfasen, men selv om hun er lenge på dette nivået får hun ikke orgasme. Cyster er sjeldent plagsomt og oppdages stort sett tilfeldig ved ultralyd hos gynekolog. Hei jente 15 år. Forstår at dette er vanskelig for deg. Legg inn en melding!
SÅ MANGE ER DET VANLIG Å HAX MED NAKING JENTER Ålreit institutt jenter som knuller
KÅTE BILDER VÅTE JENTER Tysk by kryssord norsk kvinne

Skamlepper skjedekrans - Leknes nrk

Skjeden er alltid fuktig, men når du er opphisset vil kjertler i skjeden skille ut en væske som kalles skjedesekret. Den dype rødfargen på skjedens slimhinne går tilbake igjen i løpet av et kvarter. Som regel er det en liten slimhinnefold like innenfor skjedeinngangen. Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Et økende antall kvinner velger å foreta kosmetisk kirurgi på kjønnsleppene. På denne måten kan også sideforskjeller utlignes. Smerter i magen som oppstår månedlig kan skyldes eggløsninger.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *