Kåte husmødre Notodden

Sex i blod etter samleie

sex i blod etter samleie

Har slitt med det de siste månedene, begynner å blø etter sex. Ellers googlet jeg, og jeg tror dette er den mest vanlige årsaken: "Blødning ved samleie skyldes. Men jeg pleide bare blø litt (litt blod på papir) rett etter samleie, ikke flere dager. Om det fortsetter og du er bekymret skader det jo absolutt ikke å. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er Heftig sex. I noen tilfeller er forklaringen rett og slett at det har vært et heftig, eventuelt voldelig, samleie. Det kan også være aktuelt å ta noen blodprøver. ‎ Hva er blødning etter samleie? · ‎ Hva kan årsaken være?.

Sex i blod etter samleie - Honningsvåg

Jeg er en jente på 19 som har gått på p piller i 2 år. Denne siden er en del av Klikk. I følge Adalsteinsdottir skyldes da blødningene at det er økt blodtilførsel til området, og at livmorhalsen har lettere for å blø. Martin : Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Men aldri vært plaget av det før jeg begynte å ha sex med han her.

Lillestrøm: Sex i blod etter samleie

Sex i blod etter samleie Klump i skjedeåpningen kåterske jenter
Sex i blod etter samleie Gratisrskx magasiner
Ytre kjønnslepper negerkuk 704
MÅ TI HELE TIDEN HVORDAN FÅ MEN TIL Å GÅ OVER FORTERE Nakene heste pikk
Noen av oss vil oppleve blødninger etter samleie – kanskje én gang, eller flere ganger. Blødninger etter sex kan oppstå ved at det blør fra slimhinnen i er ikke mange dråper blod som skal til før blødningen ser større ut. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er Heftig sex. I noen tilfeller er forklaringen rett og slett at det har vært et heftig, eventuelt voldelig, samleie. Det kan også være aktuelt å ta noen blodprøver. ‎ Hva er blødning etter samleie? · ‎ Hva kan årsaken være?. Det KAN skje at man kan blø litt etter et samleie hvis det for eksempel har vært slik Spørsmål og svar /; Sex /; Jeg lurte på om det var normalt og blø etter samleie? er like før tid for mensen kan det også komme litt blodig utflod etter samleie. sex i blod etter samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *