Kåte husmødre Notodden

Langt å gå fitte å få hvor lang er skjeden

Når bør jeg gå til lege dersom jeg mistenker betennelse i skjeden? lukter vondt, svir eller klør, bør du gå til lege slik at du kan få effektiv hjelp. Mangler: langt ‎ fitte. Noen stillinger kommer du langt inn og noen stillinger kommer du ikke så langt inn. tror ikke det går og ha en 20 cm lang penis inni seg uten å kjenne det. Når hun rir stor dildoen vår får hun den helt inni seg den 20 cm lang og 20 i omkrets. Jeg er en jente på 12år og lurer på hvor lang vaginaen er, eller hvor langt kan en penis komme inn i Vagina, eller skjeden som det også kalles, er ca 10 cm dyp. Pappa drikker hver kveld, mamma liker det ikke og nå er jeg redd de skal gå fra hverandre. Må foresatte kontaktes hvis du får prevensjon og er under 16 år?.

Langt å gå fitte å få hvor lang er skjeden - Risør

PederÅs Innlegg: Del Det er mulig - men størrelsene varierer jo blant damer også nå var jo hun her ikke mer enn caog slank - men bekkenet var altså stort. Vennligst bekreft sletting av svar.

Langt å gå fitte å få hvor lang er skjeden - Leknes

Noen kan få smerter og plager hvis cysten blir stor. Hun var ute etter å såre deg. Dersom kvinner har smerter ved samleie er det viktig å ta dette på alvor, og ikke fortsette å ha sex hvis det gjør vondt. Og så kommer vel spørsmålet om hva som egentlig er en vid, stor og slapp skjede Posted June 8, Jeg har glemt passordet mitt. Tilbake til spørsmål og svar om Sex.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *