Kåte husmødre Notodden

Klump i skjeden ungx

har aldri ligget med noen, eller sugd noen eller noe. men ved skjeden er det en liten klump, kan minne om en sånn underjordisk kvise. hva tror du det kan være?. For det første: det du beskriver er antakelig ikke kreft siden du er såpass ung. som er opptatt av dette sier at de har funnet denne "klumpen" oppe i skjeden. Hun forteller at både unge og eldre kvinner kan ha underlivsplager, og at som gir smerter ved inngangen til skjeden, ifølge Senter for ung seksualitet. Blødningsforstyrrelser kan i verste fall være et symptom på kreft i.

Klump i skjeden ungx - Skudeneshavn

Må brukes annenhver dag i minst 6 mnd før tegn til bedring, så jeg har foreløpig ingen formening om den har noen effekt. Mulig det er livmorhalsen du kjenner på, men ville absolutt ikke slått meg underlivet til kvinner sexfantasi ro med den forklaringen om jeg var deg ettersom du ikke har kjent den før. Feks ved hard avføring. Da er det vanligvis snakk om en operasjon som bare medfører en dag eller to på sykehus. Eller det kan for eksempel være en hoven kjertel eller en kjønnsvorte.

Videos

Rape Prevention: Advantages of Reporting the Crime Immediately Litt rart spørsmål, men jeg håper noen har et seriøst svar til meg. Jeg trodde at jeg "kjente" kjeden min godt, og har aldri før kjent en klump der. Dama mi har en klump i skjeden som begynner å bli større. Jente 19 år. Spørsmål Hei, dama mi er 19år gammel og har lagt merke til noe merkelig i underlivet. har aldri ligget med noen, eller sugd noen eller noe. men ved skjeden er det en liten klump, kan minne om en sånn underjordisk kvise. hva tror du det kan være?.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *